Show modal

Medewerkers

M.J.C. Lankhorst

M.J.C. Lankhorst

Huisarts, praktijkhouder

In 2017 ben ik gestart met Huisartsenpraktijk Lankhorst. Ik woon nu al weer een paar jaar in Waalre, samen met mijn vriend en dochtertje. Mijn vriend werkt bij ASML. We hebben hiervoor ook in Aalst gewoond en daarvoor in Groningen. Hier heb ik mijn studie Geneeskunde gedaan. Hierna heb ik in het verpleeghuis gewerkt in Veendam, waar ik veel ervaring heb opgedaan met palliatieve zorg en heb gezorgd voor patiënten met dementie. Ik ben opgegroeid in Hoogezand, waar mijn ouders nu nog steeds fysiotherapeut zijn. 

De afgelopen jaren heb ik als waarnemend huisarts in de Kempen gewerkt, voornamelijk in regio Bergeijk. Hier heb ik verdere ervaring opgedaan met acute huisartsenzorg, de zorg voor ouderen en kinderen en op het gebied van vrouwelijke klachten. Ik heb mij verder bekwaamd in het uitvoeren van kleine chirurgische ingrepen en het plaatsen van spiralen. Een van mijn aandachtsgebieden is de zorg voor vrouwen met gynaecologische klachten. 

Als vaste huisarts vind ik het belangrijk om samen met mijn team een toegankelijke en continue zorg te leveren. Ik wil een vertrouwd gezicht zijn voor u. Ik sta open voor uw kijk op de klachten en houd daar ook rekening mee in de behandeling. 

Aanwezig op: maandag, dinsdag, woensdagochtend en vrijdag.

 

D. Wintermans

D. Wintermans

Huisarts

Sinds januari 2019 ben ik 2 dagen in de week werkzaam als waarnemend huisarts in "huisartsenpraktijk Lankhorst". Mijn werkdagen zijn maandag en donderdag. Hiervoor hen ik ook al vaker in de praktijk gewerkt.

Eerst even iets over mezelf, ik ben getrouwd met Appie en samen hebben we 2 kinderen. Cas van 11 jaar en Julia is 9 jaar. We wonen al enkele jaren in Waalre.

Ik heb mijn opleiding geneeskunde in Maastricht gedaan en ben in 2004 afgestudeerd. Hierna heb ik ongeveer 1 jaar als assistent cardiologie gewerkt in het Amphia ziekenhuis in Breda om vervolgens aan de huisartsenopleiding in Maastricht te beginnen. In 2009 ben ik afgestudeerd en werk nu dus al weer 10 jaar als huisarts. dit doe ik met erg veel plezier. De afgelopen jaren heb ik als waarnemend huisarts gewerkt voor verschillende praktijken, voornamelijk in de Kempen. Ook ben ik werkzaam geweest als cosmetisch arts in een kliniek.

Ik kijk erg naar uit om in mijn "eigen dorp"huisarts te mogen zijn en continuïteit, in de zorg, te kunnen bieden.

Aanwezig op maandag en donderdag

 

Harriƫtte

Harriƫtte

Doktersassistente/praktijkmanager

Ik ben Harriëtte van de Ven, woonachtig in Aalst-Waalre, getrouwd en heb 2 kinderen.

Ben sinds januari 2016, met veel plezier, werkzaam in deze praktijk.

Wat ik zo leuk vind aan dit werk is de diversiteit in werkzaamheden. Dit zijn de contacten met de patiënten, administratie, medische handelingen ter ondersteuning van de huisarts, voorraad beheer, en nog veel meer.

Aanwezig op:  woensdag, donderdag en vrijdag.

Leonie

Leonie

doktersassistente

Ik ben Leonie, nieuw gezicht in de praktijk. Ik ben getrouwd met Patrick en ben moeder van 2 kinderen, Joey en Esmee.

We zijn verheugd te kunnen melden dat Leonie de stage met zeer goed resultaat heeft afgerond, en dat zij vanaf 1 mei 2019 ons team komt versterken als doktersassistente. 

Aanwezig op: maandag en donderdag

Inge

Inge

Praktijkondersteuner

Ik ben Inge van de Ven en vanaf 1 juni 2018 ga ik in de praktijk aan het werk als praktijkondersteuner om Maartje op te volgen. Eerst even wat over mezelf;   ik woon in Valkenswaard, ben getrouwd met  Johan en heb 2 kinderen. Thomas is bijna 15 jaar en Dagmar 12 jaar.

In 1998 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige aan de HBO-V in Eindhoven. Daarna heb ik gewerkt in het Diaconessen ziekenhuis als verpleegkundige met specialisatie Oncologie.  Ik heb daar 10 jaar met veel plezier gewerkt, maar de onregelmatige diensten waren niet goed te combineren met mijn gezin.

Sinds 2008 werk ik als doktersassistente in een huisartsenpraktijk in Valkenswaard. Nu de kinderen weer wat groter zijn ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb veel zin om in dit team mijn bijdrage te leveren.

Tot ziens in de praktijk!

Aanwezig op: woensdag en vrijdag

 

yvonne

yvonne

doktersassistente

aanwezig op maandag, dinsdag middag en vrijdag.

Yvette

Yvette

POH-GGZ

aanwezig op dinsdag

Copyright © 2020 Huisartsenpraktijk Lankhorst
Webdesign & CMS by Downdijk