Medewerkers

M.J.C. Lankhorst

M.J.C. Lankhorst

Huisarts, praktijkhouder

In 2017 ben ik gestart met Huisartsenpraktijk Lankhorst. Ik woon nu al weer een paar jaar in Waalre, samen met mijn vriend en dochtertje. Mijn vriend werkt bij ASML. We hebben hiervoor ook in Aalst gewoond en daarvoor in Groningen. Hier heb ik mijn studie Geneeskunde gedaan. Hierna heb ik in het verpleeghuis gewerkt in Veendam, waar ik veel ervaring heb opgedaan met palliatieve zorg en heb gezorgd voor patiënten met dementie. Ik ben opgegroeid in Hoogezand, waar mijn ouders nu nog steeds fysiotherapeut zijn. 

De afgelopen jaren heb ik als waarnemend huisarts in de Kempen gewerkt, voornamelijk in regio Bergeijk. Hier heb ik verdere ervaring opgedaan met acute huisartsenzorg, de zorg voor ouderen en kinderen en op het gebied van vrouwelijke klachten. Ik heb mij verder bekwaamd in het uitvoeren van kleine chirurgische ingrepen en het plaatsen van spiralen. Een van mijn aandachtsgebieden is de zorg voor vrouwen met gynaecologische klachten. 

Als vaste huisarts vind ik het belangrijk om samen met mijn team een toegankelijke en continue zorg te leveren. Ik wil een vertrouwd gezicht zijn voor u. Ik sta open voor uw kijk op de klachten en houd daar ook rekening mee in de behandeling. 

Aanwezig op: maandag, dinsdag, woensdagochtend en vrijdag.

 

D. Wintermans

D. Wintermans

Huisarts

Aanwezig op maandag en donderdag

 

Marlion

Marlion

Doktersassistente

Ik ben Marlion, getrouwd met Ben, trotse moeder van 3 dochters en oma van 9 kleinkinderen.

Ruim 9 jaar werk ik nu met veel plezier in deze praktijk.

Ik vind het belangrijk om goed contact met de mensen op te bouwen zodat er vertrouwen in elkaar ontstaat. Daarom probeer ik de “drempel” naar de huisarts en assistente  laag te houden.

Aanwezig op: maandag en dinsdag.

 

Harri√ętte

Harri√ętte

Doktersassistente/praktijkmanager

Ik ben Harriëtte van de Ven, woonachtig in Aalst-Waalre, getrouwd en heb 2 kinderen.

Ben sinds januari 2016, met veel plezier, werkzaam in deze praktijk.

Wat ik zo leuk vind aan dit werk is de diversiteit in werkzaamheden. Dit zijn de contacten met de patiënten, administratie, medische handelingen ter ondersteuning van de huisarts, voorraad beheer, en nog veel meer.

Aanwezig op: dinsdagmiddag, woensdagmorgen, donderdag en vrijdag.

 

Leonie

Leonie

stagiaire doktersassistente

Ik ben Leonie, nieuw gezicht in de praktijk. Ik ben getrouwd met Patrick en ben moeder van 2 kinderen, Joey en Esmee.

Sinds december 2018 ben ik begonnen als stagiaire om mijn opleiding als doktersassistente af te kunnen ronden. Deze uitdaging ga ik met frisse moed en veel zin aan. Samen met mijn stagebegeleider en u als patiënt hoop ik veel te leren om mijn vak in de toekomst goed te kunnen beoefenen.

Aanwezig op: maandag, dinsdag en donderdag

 

Daphne

Daphne

Praktijkondersteuner GGZ

Ik ben Daphne Majoor en ik ben in 2006 als basispsycholoog afgestudeerd aan de universiteit van Tilburg en in 2008 als praktijkondersteuner in de huisartsenpraktijk gaan werken. Door mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van patiënten met psychische problemen zoals depressieve klachten, levensfaseproblematiek, angstklachten, burn-out, overbelasting, slaapproblemen, etc. Met deze klachten komt u eerst bij de huisarts terecht, die u dan door kan verwijzen naar mij om langer bij deze klachten stil te staan. Door in gesprek te gaan en een aantal vragenlijsten af te nemen om een beter beeld te krijgen van de klachten, wordt samen met u gekeken naar de beste weg om met de klachten om te gaan.

Aanwezig op: dinsdag van 08:00 tot 14:30 uur.

 

Inge

Inge

Praktijkondersteuner

Ik ben Inge van de Ven en vanaf 1 juni 2018 ga ik in de praktijk aan het werk als praktijkondersteuner om Maartje op te volgen. Eerst even wat over mezelf;   ik woon in Valkenswaard, ben getrouwd met  Johan en heb 2 kinderen. Thomas is bijna 15 jaar en Dagmar 12 jaar.

In 1998 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige aan de HBO-V in Eindhoven. Daarna heb ik gewerkt in het Diaconessen ziekenhuis als verpleegkundige met specialisatie Oncologie.  Ik heb daar 10 jaar met veel plezier gewerkt, maar de onregelmatige diensten waren niet goed te combineren met mijn gezin.

Sinds 2008 werk ik als doktersassistente in een huisartsenpraktijk in Valkenswaard. Nu de kinderen weer wat groter zijn ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb veel zin om in dit team mijn bijdrage te leveren.

Tot ziens in de praktijk!

Aanzweig op: woensdag en vrijdag

 

Copyright © 2019 Huisartsenpraktijk Lankhorst
Webdesign & CMS by Downdijk