Huisartsenpraktijk Lankhorst

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Lankhorst. Op deze website vind u informatie over ons team, onze spreekuren en praktijk informatie. 

Huisartsenpraktijk Lankhorst is een kleinschalige dorps praktijk in Waalre, met als verzorgingsgebied Waalre en Aalst. De praktijk staat open voor nieuwe patiënten die binnen 10-15 minuten reistijd wonen van de praktijk. U kunt ook een kennismakingsgesprek met de huisarts plannen. 

We hechten waarde aan persoonlijk contact en een goede kwaliteit van onze zorg. Wij willen graag goed toegankelijk zijn als praktijk. Wij willen onze zorg met een vast team leveren, zodat u zoveel mogelijk dezelfde mensen tegenkomt in huisartsenpraktijk Lankhorst. Dit zorgt er ook voor dat wij goed op de hoogte zijn wat er bij u speelt en wij goed kunnen inspelen op uw zorg vragen. 

Zo kunt u op deze website online een afspraak maken, een herhaal recept aanvragen of een email-consult doen in een beveiligde omgeving. Hiervoor dient u zich eenmalig bij de assistente te identificeren om de privacy te kunnen waarborgen.

Onze openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08:00 -17:00 uur,  Woensdag van 08:00 -12:00 uur.

Koffiepauze van 10:00-10:30 uur. Lunchpauze 12:30-13:30 uur. Tussen 15:00-16:00 heeft de assistente haar spreekuur en zijn we alleen voor spoed (toets 1) bereikbaar.


Inschrijfformulier

Via het online inschrijfformulier kunt u een verzoek indienen tot inschrijving als nieuwe patiënt bij huisartsenpraktijk Lankhorst. Nadien kunt u uw oude huisarts bellen met het verzoek om uw dossier over te dragen. 

Lees meer

Herhaalrecepten

U kunt hier inloggen om herhaalrecepten te bestellen voor medicatie die u chronisch gebruikt. U krijgt toegang via een beveiligde verbinding tot uw actuele medicatie. Uw chronische medicatie kunt u dan opnieuw laten bestellen.

Lees meer

Afspraak maken

U kunt via dit formulier online een afspraak maken op het spreekuur. Er is elke dag een mogelijkheid om een online afspraak in het spreekuur in te plannen van 10 minuten. U heeft de mogelijkheid om het onderwerp van de klacht aan te geven. 

Lees meer
Copyright © 2020 Huisartsenpraktijk Lankhorst
Webdesign & CMS by Downdijk