Medewerkers

Wij stellen ons team graag aan u voor.

M.J.C. Lankhorst

Huisarts, praktijkhouder

In 2017 ben ik gestart met Huisartsenpraktijk Lankhorst. Ik woon nu al weer een paar jaar in Waalre, samen met mijn vriend en dochtertje. Mijn vriend werkt bij ASML. We hebben hiervoor ook in Aalst gewoond en daarvoor in Groningen. Hier heb ik mijn studie Geneeskunde gedaan. Hierna heb ik in het verpleeghuis gewerkt in Veendam, waar ik veel ervaring heb opgedaan met palliatieve zorg en heb gezorgd voor patiënten met dementie. Ik ben opgegroeid in Hoogezand, waar mijn ouders nu nog steeds fysiotherapeut zijn. 

De afgelopen jaren heb ik als waarnemend huisarts in de Kempen gewerkt, voornamelijk in regio Bergeijk. Hier heb ik verdere ervaring opgedaan met acute huisartsenzorg, de zorg voor ouderen en kinderen en op het gebied van vrouwelijke klachten. Ik heb mij verder bekwaamd in het uitvoeren van kleine chirurgische ingrepen en het plaatsen van spiralen. Een van mijn aandachtsgebieden is de zorg voor vrouwen met gynaecologische klachten. 

Als vaste huisarts vind ik het belangrijk om samen met mijn team een toegankelijke en continue zorg te leveren. Ik wil een vertrouwd gezicht zijn voor u. Ik sta open voor uw kijk op de klachten en houd daar ook rekening mee in de behandeling. 

Aanwezig op: maandag, dinsdag, woensdagochtend en vrijdag.

 

Marlion VD ZWET-RIJNDERS

Doktersassistente

Ik ben Marlion, getrouwd met Ben, trotse moeder van 3 dochters en oma van 9 kleinkinderen.

Bijna 9 jaar werk ik nu met veel plezier in deze praktijk.

Ik vind het belangrijk om goed contact met de mensen op te bouwen zodat er vertrouwen in elkaar ontstaat. Daarom probeer ik de “drempel” naar de huisarts en assistente  laag te houden.

Aanwezig op: maandag en dinsdag.

Harriëtte

Ik ben Harriëtte van de Ven, woonachtig in Aalst-Waalre, getrouwd en heb 2 kinderen.

Ben sinds januari 2016, met veel plezier, werkzaam in deze praktijk.

Wat ik zo leuk vind aan dit werk is de diversiteit in werkzaamheden. Dit zijn de contacten met de patiënten, administratie, medische handelingen ter ondersteuning van de huisarts, voorraad beheer, en nog veel meer.

Aanwezig op: Dinsdagmiddag, woensdagmorgen, donderdag en vrijdag.

Daphne

Praktijkondersteuner GGZ

Ik ben Daphne Majoor en ik ben in 2006 als basispsycholoog afgestudeerd aan de universiteit van Tilburg en in 2008 als praktijkondersteuner in de huisartsenpraktijk gaan werken. Door mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van patiënten met psychische problemen zoals depressieve klachten, levensfaseproblematiek, angstklachten, burn-out, overbelasting, slaapproblemen, etc. Met deze klachten komt u eerst bij de huisarts terecht, die u dan door kan verwijzen naar mij om langer bij deze klachten stil te staan.
Door in gesprek te gaan en een aantal vragenlijsten af te nemen om een beter beeld te krijgen van de klachten, wordt samen met u gekeken naar de beste weg om met de klachten om te gaan.

Aanwezig op dinsdag van 08:00 tot 14:30 uur.

Maartje

Praktijkondersteuner chronische zorg

In 2006 heb ik de opleiding tot praktijkondersteuner gevolgd en doe dit werk sinds die tijd met plezier.  

Mensen met een chronische aandoening zoals diabetes, astma, COPD en een ziekte aan hart of bloedvaten komen op mijn spreekuur voor controles en het bespreken van hun leefstijl. Ik roep mensen, die een verhoogd risico lopen op hart en vaatziekten door hoge bloeddruk of een te hoog cholesterolgehalte in het bloed , op om een keer op het spreekuur te komen. 

Dokter Lankhorst stelt de diagnose en verwijst daarna mensen naar mijn spreekuur. Met haar heb ik wekelijks overleg. Het doel van praktijkondersteuning is verbetering van de kwaliteit van zorg en taakverlichting van de huisarts. In mijn werk zoek ik samen met degene die bij me komt naar wat zinvol en goed is om gezond oud te worden. De organisatie van waaruit ik werk heet PoZoB. Het is de moeite waard om de site te bekijken: www.pozob.nl

Aanwezig op; woensdag en donderdag. 

 

E. Denie

waarnemend huisarts

Aanwezig op: donderdag.

Copyright © 2017 Huisartsenpraktijk Lankhorst
Webdesign & CMS by Downdijk